Opname patiëntjes

Soms blijven er ook beestjes logeren bij mij. Van mijn baasjes mag ik daar helaas niet mee spelen. Deze beestjes zijn namelijk ziek zeggen ze en moeten uitrusten. Mijn baasjes zijn dan de hele dag bezig om ze beter te krijgen. Als ze heel ziek zijn, willen ze soms niet eten en drinken. Dan krijgen ze een soort milkshake via een slangetje. Die milkshake ruikt super lekker, maar mijn baasjes zeggen dat die alleen voor zieke dieren is, en dat ik gewoon brokjes moet eten. Flauw hè!

Als er zo’n logeerbeestje is, dan staan mijn baasjes ook vaak ’s nachts op. Mijn eerste reactie is dan “Wandelen?!” maar helaas doen we dat dan niet. Ze gaan dan naar de dierenziekenboeg en geven de zieke dieren dan eten, medicijnen en knuffels. Stiekem ben ik dan wel een beetje jaloers op die nachtelijke knuffels en snacks…. Daarom heb ik me een keer verstopt in de ziekenboeg en net gedaan alsof ik ook ziek was. Mijn baasje Anouk kwam er helaas al snel achter dat dit nep was, toen ik iets te vrolijk reageerde toen ze vroeg ik een botje wou…

Pootje van Funs!

9 Comments

 • Jolanda
  Posted 4 september 2019 10:19 0Likes

  Jullie zijn toppers incl Funs 👍🏻

 • Marscha
  Posted 4 september 2019 10:51 0Likes

  Awh hoe lief is dit dan. Jullie zijn toppers. Een betere dierenarts kunnen we niet wensen voor onze lieve trouwe 4 voeter chico🐾

 • Juul
  Posted 4 september 2019 11:40 0Likes

  Leuk, Funs en Anouk!! Ga zo door!

 • Petra stommel
  Posted 4 september 2019 12:13 0Likes

  Lees met plezier de avonturen van Funs 😊😆 jullie hebben echt veel liefde voor jullie vak.Dat zie je en dat merk je in alles.Super!!! Funs je krijgt een knufff van Cataleya❤

 • Margriet Lupinu
  Posted 4 september 2019 14:26 0Likes

  Funs slimmerik. Maar ben maar blij dat je niet ziek bent. Ik vindt je een echte knapperd. Maar je vrouwtje is heel erg slim. Zal je nooit lukken. Dag lieve Funs.

 • Emmy
  Posted 4 september 2019 20:55 0Likes

  Fantastisch hoe jullie met dier (en mens) omgaan!
  En blij toe dat jij niet ziek bent lieve Funs, ik vind dat dat maar beter zo kan blijven🙂!

 • Bellinda
  Posted 7 september 2019 07:40 0Likes

  Zó leuk om de blog van Funs te lezen! En die foto’s erbij, helemaal geweldig… Toppertjes zijn jullie!

 • Judith
  Posted 10 september 2019 07:45 0Likes

  Anouk en Jeroen, you’re pawsome! Onze kater Joep moest ook eventjes bij jullie logeren en kreeg ‘milkshake’. Het gaat nu gelukkig al een heel stuk beter! Dankzij de beste zorg van jullie 🙂

 • Els
  Posted 27 februari 2020 19:09 0Likes

  Hallo Anouk en Jeroen,
  We zijn heel tevreden hoe jullie met onze honden Senna en Glenn omgaan. Jullie zijn vriendelijk en leuk voor dieren en mensen en nemen ook alle tijd voor jullie patiëntjes om ze goed na te kijken. Jullie blog is ook heel leuk.

Laat een reactie achter