Speurwerk

Hallo Allemaal,

In de praktijk is het nog steeds super gezellig. Er komen veel dieren en mijn baasjes proberen deze dan zo snel mogelijk weer beter te maken. Alleen op een gegeven moment was het zo druk dat er geen nieuwe dieren meer bij paste bij ons in de praktijk. Dat vond ik natuurlijk erg jammer, dus ben ik maar gaan speuren naar wat extra handjes hulp. Mijn baasjes zeggen namelijk dat ik erg goed kan speuren met mijn grote snuit.

Ik was gewend alleen botjes, balletjes en dummies op te speuren, maar nu moest ik gaan speuren naar dierenartsen. Er zijn honden die dierenartsen van veraf kunnen ruiken zeggen ze, maar ik ruik dan alleen maar mijn baasje. Gelukkig speurden mijn baasjes mee, alleen gebruikten zij niet hun mini snuitje, maar dat gekke lichtgevende scherm waar ze de halve dag naar kijken. Zo hebben ze iemand gevonden die ons is komen versterken.

Sinds 1 september is Maud begonnen bij ons en dat bevalt prima! Dit betekent dat er dus weer nieuwe dieren ingeschreven kunnen worden!

Ik heb nu vijf paar handjes die mij regelmatig over mijn buik aaien en daar ben ik heel tevreden mee. Wil je weten wie ze zijn? Kijk dan snel op https://dierenklinieksittard.nl/over-ons/ en leer ons allemaal kennen.

Pootje van Funs!