Drukte

Wij van Dierenkliniek Sittard staan voor de liefste zorg met aandacht voor het baasje en al hun huisdieren. De laatste tijd hebben wij het zo druk gekregen dat het steeds moeilijker word om jullie alle aandacht te geven die jullie verdienen. Het is natuurlijk een grote eer voor ons dat iedereen zo enthousiast is over onze praktijk, maar wij staan voor persoonlijke aandacht, gezelligheid en liefde voor het dier. Wij willen geen praktijk zijn waar lopende band werk geleverd wordt, dus zijn wij genoodzaakt om een tijdelijke klantenstop in te stellen. Hieronder lees je wat dat precies betekent.

Tijdelijk kunnen wij dus geen nieuwe klanten meer inschrijven. Met deze maatregel kunnen wij onze bestaande klanten de aandacht blijven geven die ze van ons gewend zijn. Er is één uitzondering: heeft jouw huisdier een acute levensbedreigende situatie, dan zullen we uiteraard onze best doen om dat dier te redden, ingeschreven of niet.

Nieuwe huisdieren van al ingeschreven baasjes zijn uiteraard van harte welkom. Ook als je officieel nog niet ingeschreven bent, maar wel al een afspraak hebt gepland, dan kan deze gewoon doorgaan.

Onze klantenstop is tijdelijk, achter de schermen zijn we heel hard aan het werk om onze capaciteit te vergroten. Binnenkort opent bijvoorbeeld een extra spreekkamer en we zijn hard op zoek naar een tweede dierenarts.

Zodra wij weer klanten kunnen aannemen zullen wij dat bekend maken, bijvoorbeeld via onze (al zeggen wij het zelf) superleuke Facebookpagina. Houd deze dus in de gaten om als eerste te horen wanneer wij weer nieuwe klanten aannemen!

Veel liefs,

Anouk, Jeroen, Nadia en Aniek

PS. Pootje van Funs en kopjes van Harley!