Lekker buiten spelen!

In mijn vrije tijd ga ik ook lekker buiten spelen. Maar volgens mijn baasjes moet ik nu in het voorjaar wel oppassen voor lang gras. Dit kan namelijk best gevaarlijk zijn voor mijn lange harige oren.

Zo hebben we al een aantal beestjes met grasaren gehad. Dat zijn zaadjes van een grasspriet die dan vast kunnen komen te zitten in je oor, poot of nog erger:  Een achternicht van Harley had zelfs zo’n eng ding achter haar oog! brrr echt supervies! Ik hoop niet dat ik daar ooit last van krijg! Daarom had ik maar een muts en een bril opgedaan tijdens het spelen, maar mijn baasjes vonden dat wel een beetje overdreven,…

Nu heb ik met ze afgesproken dat ze me regelmatig even nakijken na het spelen. En als ik dan toch last zou hebben, dan schud ik plotseling met mijn kop! Dan weten mijn baasjes genoeg en kunnen ze me helpen.

Oh ja, en gelukkig heeft mijn baasje Anouk alle grasdingetjes weggehaald en kunnen alle beestjes weer zien en horen!

Poot van Funs